ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2017

Αρχική

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα των Εκθέσεών σας

Αγαπητοί Εκθέτες, συνεργάτες & φίλοι

Η εταιρία μας, Πέτρος Πετρόπουλος & Σια ΕΕ – 3ΕΚ, Οργανωτές ειδικών εκθέσεων όπως η Syskevasia (από το 1988), η Chem/Ecolink (από το 1990) και η Plastica (από το 1994), είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση της έκθεσης Chem 2017, 10ης Έκθεσης Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου με ειδική παρουσίαση της Ecolink17 και την ταυτόχρονη πραγματοποίηση της έκθεσης HealthLab 2017, 1ης Έκθεσης Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών.

Η Chem17 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση HealthLab17 στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΜEC στην Παιανία, από τις 24-26 Νοεμβρίου 2017.

Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τους Οργανωτές στα τηλέφωνα 210 8056205, 207 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες μας www.chem-ecolink.gr και www.healthlab-expo.gr.  

         

chem 01

healthlab 01

Η Chem πρόκειται να παρουσιάσει εταιρίες οι οποίες προμηθεύουν εργαστηριακό εξοπλισμό, πρώτες και βοηθητικές ύλες, ημιτελή και τελικά χημικά, συστήματα και εξοπλισμό παραγωγής, επεξεργασίας & συσκευασίας, συστήματα αυτοματισμού χημικών διεργασιών, εξοπλισμό επαγγελματικής και εργασιακής ασφάλειας, ποιοτικού ελέγχου, υπηρεσίες χημείας καθώς και κέντρα ερευνών, ινστιτούτα, πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς και επιχειρήσεις. H ενότητα της Ecolink θα παρουσιάσει τις εξελίξεις στους τομείς του νερού, του αέρα, των αποβλήτων και των απορριμμάτων.

Υποστηρικτές της Chem17, μέχρι στιγμής, είναι η Ένωση Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ), το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ), o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών, Ανεξάρτητων Εργαστηρίων Ποιοτικού Ελέγχου (HELLINLAB – ΠΑΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ), η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ), η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων (ΕΕΕ) και τα περιοδικά Plant, Οινολογία και Χημικά Χρονικά, ενώ της Ecolink17, μέχρι στιγμής ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα συνέδρια & ημερίδες από επιστημονικούς φορείς και εκθέτες. Ήδη η Ένωση Ελλήνων Χημικών έχει προγραμματίσει Διήμερο Συνέδριο με θέμα «Καινοτομία και επιχειρείν στη χημική βιομηχανία στην Ελλάδα του 21ου αιώνα – Προβλήματα & προοπτικές».

Την Chem17/Ecolink17 αναμένεται να επισκεφθούν όλοι οι κλάδοι της βιομηχανίας (τρόφιμα, ποτά, φάρμακα, απορρυπαντικά, λιπαντικά, πετρελαιοειδή, κ.α), επιστήμονες, ερευνητές,  επιστημονικοί φορείς, κέντρα ερευνών, χημικοί, βιολόγοι, βιοεπιστήμονες, χημικοί μηχανικοί, εργαστήρια, ινστιτούτα, πανεπιστήμια, Περιφέρειες & Δήμοι, ξενοδοχεία, περιβαλλοντικοί φορείς, κ.α.

Η χημεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όλα είναι χημεία, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, τα τρόφιμα, τα φάρμακα, τα καλλυντικά, τα πλαστικά, τα λιπάσματα κ.α., η λειτουργία του οργανισμού μας, τα ρούχα, αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Η Chem17/Ecolink17 φιλοδοξεί να παρουσιάσει τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον «πανταχού παρόντα» τομέα της χημείας.

Η HealthLab πρόκειται να παρουσιάσει εταιρίες οι οποίες προμηθεύουν εργαστηριακό εξοπλισμό ιατρικής, κοσμετολογίας, νέες τεχνολογίες, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό & προϊόντα βιοεπιστημών καθώς και πάροχους υπηρεσιών.

 Υποστηρικτές της HealthLab17, μέχρι στιγμής, είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ι.Ε.), η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β) και το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα συνέδρια & ημερίδες από επιστημονικούς φορείς και εκθέτες.

 Την HealthLab17 αναμένεται να επισκεφθούν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο της υγείας, όπως νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, κλινικές, ιατροί και φαρμακοποιοί, φαρμακεία, ινστιτούτα, κέντρα ερευνών, επιστήμονες, ερευνητές, εργαστήρια, επιστημονικοί φορείς, κ.α.

 Η υγεία το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί τον πιο νευραλγικό τομέα της έρευνας, της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης.

Η HealthLab17 ανοίγει το δρόμο για την προβολή των μέσων και των εξελίξεων της διατήρησης του σπουδαιότερου δώρου, του δώρου της ζωής.

 

Προβολή Εκθετών